Ervaringen van andere

Benieuwd wat andere van de behandeling vonden? Bekijk hier een aantal referenties van clienten.

Referenties - Acupunctuur Elst

Bob Siebenheller

Roland heeft mij uitstekend geholpen met rugklachten waar ik al jaren last van had. Hij is een vriendelijke en fijne man die goed luistert naar je verhaal en op basis daarvan met zijn kennis en ervaring tot een passende behandeling komt. Aanrader, zeer tevreden!

Referenties - Acupunctuur Elst

Robert

Ik heb de behandeling als zeer positief en nuttig ondervonden. Het fijne van Roland is dat die echt luistert naar het probleem en vanuit daar zoekt naar een oplossing wat het beste voor mij aanvoelt. Ik kwam uit een periode waar ik niet meer kon rekenen op mijn eigen lichaam.

Referenties - Acupunctuur Elst

Jacques Wismans

Zeer prettige en vakkundige behandelingen. Daarbij een bijzonder aangenaam persoon. Zeker aan te bevelen.

Referenties - Acupunctuur Elst

A.M.G.

Ongeveer 2,5 jaar geleden ben ik bij Roland Mutgeert terecht gekomen, omdat ik te kampen heb met lever en maagklachten. Door zowel accupunctuur als manuele therapie zijn bij mij de klachten aanzienlijk afgenomen. Allen met zeer positief resultaat! Ik zou de behandelingen van Roland Mutgeert absoluut aanraden door zijn effectieve maar vriendelijke werkwijze.

Referenties - Acupunctuur Elst

Jannie Wismans

Roland is een hele bekwame acupuncturist waarbij je je meteen op je gemak voelt. Ik ga nooit meer naar de huisarts als ik klachten heb. Het wordt altijd opgelost met acupunctuur. Fijne en professionele behandeling. Ik kan het iedereen aanraden om op een natuurlijke wijze definitief van de klachten af te komen. Ik heb zeer goede ervaringen bij deze acupuncturist.

Referenties - Acupunctuur Elst

Maartje

Vanaf de puberteit migraine gehad, van alles geprobeerd aan medicijnen en therapie├źn. Niks mocht baten helaas. Gelukkig kwam Roland, met behulp van acupunctuur, er achter dat de migraine van uit mijn gal kwam. Door de juiste behandelingen merkte al heel snel verschil, mijn migraine werd lichter en heb er nu (bijna) geen last meer van. Het heeft mij onwijs geholpen! Roland weet welke cli├źnt hij voor zich heeft, neemt de tijd voor je, weet welke klachten je hebt en welke behandeling je nodig hebt.

Referenties - Acupunctuur Elst

Christien

Ben bij Roland Mutgeert behandeld voor mijn Rug nadat ik twee weken niet uit mijn bed kon komen, na een aantal behandelingen met acupunctuur loop ik nu weer 5 km per dag. Fijne rustige man.

Referenties - Acupunctuur Elst

Stephanie

Roland Mutgeert heeft mij regelmatig geholpen om van mijn pijn af te komen. Soms acute pijn en ook langer aanhoudende pijn. De combinatie van fysiotherapie en acupunctuur is de juiste oplossing. Roland heeft zoveel kennis, maar juist hoe hij als persoon zijn vak uitoefent, is hartverwarmend. Kalm, rustig, persoonlijk. Het vertrouwen dat hij geeft dat het goed komt ben ik dankbaar voor.

Referenties - Acupunctuur Elst

Matthijs Wolthuis

Eerste behandeling bij een osteopaat en dergelijke waar ik meteen begrepen werd. Ik hoefde mijn klachten niet verder toe te lichten want de heer Mutgeert begreep mij direct. De eerste behandeling had direct effect (verminderde eetlust en misselijkheid weg). Elke keer na een behandeling voel ik me volledig tot rust. Zeer professionele werkwijze.

Referenties - Acupunctuur Elst

Manon

Na een zoektocht van 1,5 jaar en meerdere fysiotherapeuten en sportartsen bij Roland terecht gekomen. Ongeveer 6 behandelingen later was ik van een blessure af die bovengenoemde niet konden verklaren, laat staan verhelpen. Roland is professioneel en gaat prettig te werk.

Referenties - Acupunctuur Elst

Emily

Na maandenlang getob met een frozen shoulder kwam ik bij Roland terecht.Met accupunctuur, fysio en osteopathie heeft hij me er weer vanaf geholpen. Super geholpen!!